Technisch beheer

< Terug naar diensten

Door het technisch beheer van uw vastgoed structureel uit te voeren een optimale conditie tegen minimale kosten bewerkstelligen.

Wij ontzorgen u

Uw vastgoed is uw vermogen en uw visitekaartje. En om te renderen moet het in een optimale staat verkeren. Daarom zal er onderhoud gepleegd moeten worden: planmatig onderhoud, klachtenonderhoud, mutatieonderhoud.

Wij kunnen dit onderhoud voor u verzorgen: vanaf de eerste melding of storing tot en met de uitvoering en de oplevering.

Wij adviseren u

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw vastgoed te onderhouden. In overleg met u bepalen wij op welk niveau u uw vastgoed wilt krijgen of behouden, dus afgestemd op uw beleid. Dat hoeft niet altijd het hoogste niveau te zijn: maatwerk is het motto, waarbij kosten en kwaliteit tegen elkaar worden afgewogen. Daar stemmen wij vervolgens het onderhoud op af. Wij adviseren u daar graag over.

Onze werkzaamheden

Bij planmatig onderhoud bestaan onze werkzaamheden uit inventarisatie of opname, voorbereiding, aanbesteding, begeleiding en oplevering. Ook de gehele administratieve afhandeling verzorgen wij voor u.

Voor dagelijks en klachtenonderhoud zijn wij 24/7 bereikbaar. Vooraf bepalen wij met u de kaders, welke partijen voor welke calamiteiten ingeschakeld mogen worden. Na ieder incident, of zo vaak als u dat zelf wilt, rapporteren wij u over opgetreden incidenten.

Op regelmatige basis informeren wij u over de voortgang, de kosten en de kwaliteit.

U kunt met een gerust gevoel achteroverleunen en u concentreren op uw core-business.

Onze kracht

Door onze verschillende disciplines gecombineerd in te zetten kunnen wij een breed scala aan diensten leveren. Dit doen wij op het vlak van bouwkunde en installatietechniek waarbij thema’s als brandveiligheid, duurzaamheid en binnenklimaat ruim aandacht krijgen.

Daarnaast zijn wij ook in staat om grootschalige renovaties of aanpassingen aan uw vastgoed te begeleiden om zo uw vastgoed af te stemmen op de wensen van de gebruiker.

 

Rob van der Sluys

manager projectadvisering
026 386 86 00 | 06 462 624 38 | r.van.der.sluys@cbbarnhem.nl

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren