< Terug naar projectenoverzicht

Dakrenovatie 71 woningen

Wijchen

Bij de dakrenovatie van 71 huurwoningen aan de Ringlaan te Wijchen wordt het volledige dakpakket verwijderd waarbij alleen de constructie blijft bestaan. Daar waar nodig wordt deze gedeeltelijk vervangen (bijvoorbeeld als gevolg van houtworm). Het loodgieterswerk wordt uitgevoerd door de firma Aalbers uit Wijchen.

Bij het toezicht ligt de nadruk op de controle van de tijdelijke en de definitieve aansluiting van de CV-ketels op het rookgasafvoerkanaal en het globaal overall toezicht op de bouwkundige werkzaamheden plus het uitvoeren van de opleveringen.

Met het verwijderen van het dakpakket wordt ook het rookgasafvoerkanaal van de bestaande CV-ketel afgekoppeld. Met het aanbrengen van de tijdelijke dakafdichting (dezelfde dag) wordt hier een tijdelijke aansluiting voor gerealiseerd (bewoners blijven namelijk in hun woning tijdens de renovatie, dus de CV-ketel moet werken). De volgende dag wordt de tijdelijke afdichting vervangen voor de definitieve dakplaten en wordt ook het definitieve rookgasafvoerkanaal aangesloten. Daarna worden dan de dakpannen aangebracht en wordt het geheel aan de binnenzijde afgetimmerd.

Opdrachtgever:
Talis
Aannemer:
Nijhuis Bouw B.V.
Periode:
2014

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren