< Terug naar projectenoverzicht

Daltonschool Confetti basisschool

Arnhem

De structuur van de school is heel helder opgezet in twee bouwlagen, waarbij er clusters zijn van drie of vier lokalen rondom een leerplein. De koppeling tussen leerplein en lokalen is erg belangrijk, leerlingen dienen op diverse plekken in het gebouw te kunnen werken. Ook het gehele installatieprincipe is hierop ingericht.

Het gebouw kent aan de binnenzijde, maar ook naar buiten toe veel transparantie en openheid. Door de gebruikers is er in het gehele ontwerptraject goed meegedacht, niet alleen over de grootte en positionering van de ruimten, maar ook zeker over het gebruik, aansluitpunten en afwerkingen van ruimten.

Visualisaties: Thomas Architecten Arnhem

 

Opdrachtgever:
Hevo bv
Architecten:
Thomas Architecten Arnhem
Periode:
2020 - heden
Projectomvang:
1.890 m²

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren