< Terug naar projectenoverzicht

Malietoren VNO-NCW

Den Haag

De verbouwing betreft het aanpassen van een drietal kantoorvloeren, het congrescentrum op de 6 en 7e verdieping. Het meest in het oog springend is de aanpassing van de begane grond. Hier wordt een levendige en dynamische ontmoetingsplek gerealiseerd waar medewerkers elkaar, maar ook leden elkaar kunnen ontmoeten.

De nieuwe indeling en sfeer van de ontmoetings- en werkomgeving vergroot de aantrekkingskracht voor onderhuurders en leidt tot efficiënter ruimtegebruik; twee kantoorvloeren worden vrijgespeeld. De verdieneffecten genereren financiële ruimte om te investeren in het versterken en borgen van de structuur en de kwaliteit van de werkorganisatie.

Ontwerp en visualisaties: ZENBER Architecten

Opdrachtgever:
Hevo bv
Architecten:
ZENBER Architecten
Periode:
2021 - heden

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren