< Terug naar projectenoverzicht

Vrieshuis Aviko

Steenderen

Het nieuwe vrieshuis van Aviko krijgt een omvang van 85 bij 89 meter en beschikt straks over 11.000 vierkante meter opslag en 400 vierkante meter aan kantoorruimte. In het vrieshuis zelf werkt geen personeel, alles wordt geautomatiseerd.

De realisatie van het nieuwe Aviko vrieshuis kent diverse duurzame ontwerpmaatregelen, zoals reductie van de benodigde energie voor opslag door hoogbouw, automatisering en zuinige apparatuur, energieopwekking op de locatie d.m.v. PV-cellen, inzet van restwarmte en restkoude voor kantoorklimatisering.

Het vrieshuis wordt gebouwd met de hoogste BREEAM-waardering “Outstanding”.

Visualisaties: Bessels Architecten & Ingenieurs

 

 

Opdrachtgever:
Aviko bv
Aannemer:
VDR Bouwgroep
Architecten:
Bessels Architecten & Ingenieurs
Periode:
2018 - heden

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren