< Terug naar projectenoverzicht

Woontoren CasaNova

Rotterdam

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst CasaNova; een luxe woontoren met uitsluitend (115) koopappartementen, in grootte variërend van 40 tot ruim 343 m². Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District.

Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en grote variëteit in het aanbod van de appartementen.  Van een uniek loftappartement in de taille tot een bijzonder penthouse op de 35e verdieping; ieder appartement is even doordacht en efficiënt ingedeeld. Onder CasaNova, aan de kade van de Wijnhaven, is naast de residentiele entree, ruimte voor hoogwaardige retail en kwaliteitshoreca.

Vanuit de Wijnstraat is er toegang tot een gecombineerde (The Muse en CasaNova) parkeergarage met samen circa 200 plaatsen. Een groene daktuin, gemeenschappelijke keuken, fitness, gastenkamers en een eigen huismeesterservice geven het voorbeeld van het exclusieve voorzieningenniveau.

Visualisaties: Barcode Architects

Copyright images:
WAX Architectural Visualizations
Beeldenfabriek
Barcode Architects

Virtual Reality Tour: VR-TOUR

 

Opdrachtgever:
Wilma Wonen
Aannemer:
Pieters Bouwtechniek
Architecten:
Barcode Architects
Periode:
2020 - 2023
Projectomvang:
22.000 m²

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren